Recuperari despagubiri accidente

Recuperari despagubiri accidente

Ati suferit vatamari corporale ca urmare a unui accident de circulatie sau acesta a condus la decesul unei persoane apropiate? V-a fost avariat autoturismul ori alte bunuri personale? Suntem specializati in obtinerea de despagubiri din accidente auto, cu experienta de peste 8 ani in domeniu.

Gestionam cazurile de dauna in fata asiguratorului sau a instantei de judecata. 

Acordam consultanta pentru ca persoanele pagubite prin accidente de circulatie sa obtina despagubiri corecte pentru vatamare corporala sau deces, precum si in caz de avariere ori distrugere a bunurilor.

  • In caz de vatamare corporala sau deces, despagubirile se acorda atat pentru persoanele aflate in afara vehiculului care a produs accidentul, cat si pentru persoanele aflate in acel vehicul, cu exceptia conducatorului vehiculului respectiv. Beneficiaza de despagubiri si sotul/sotia sau persoana care se afla in intretinerea proprietarului ori conducatorului vehiculului asigurat, raspunzator de producerea accidentului.
  • In caz de avariere sau distrugere a bunurilor, despagubiri se acorda pentru bunurile aflate in afara vehiculului care a produs accidentul, iar pentru bunurile aflate in acel vehicul, numai daca acestea nu erau transportate in baza unui raport contractual existent cu proprietarul sau cu utilizatorul vehiculului respectiv, precum si daca nu apartineau proprietarului, utilizatorului sau conducatorului vehiculului raspunzator de producerea accidentului.

Ne asiguram ca persoana pagubita beneficiaza de respectarea drepturilor acesteia de catre asigurator si de cea mai buna reparatie a prejudiciului cauzat prin toate mijloacele legale pe care le avem la dispozitie.

  • Oferim asistenta juridica imediat dupa producerea evenimentului pentru intocmirea documentelor legale si luarea celor mai bune masuri;
  • Formulam cereri de despagubire catre asigurator;
  • Reprezentam persoana pagubita in fata asiguratorului, politiei, expertilor si a altor institutii si autoritati publice competente;
  • Redactam si sustinem actiunea in fata instantei de judecata – in toate fazele – fond, apel si recurs;
  • Formulam cereri de executare silita in baza titlurilor executorii obtinute si urmarim derularea procedurii de executare silita pana la incasarea despagubirii de catre persoana pagubita.

In functie de prejudiciile suferite, incercam sa obtinem o despagubire cat mai corecta pentru persoana pagubita, atat pentru repararea daunelor materiale cat si a celor morale.

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne telefonic sau prin email

Adresa locatie

400119 - Cluj-Napoca, Romania, Str. Pitesti nr. 18 etaj 3, judetul Cluj