GRECU | GORDE

Avocat Cluj » Despre noi

Despre GRECU | GORDE

GRECU | GORDE – avocati Cluj reuneste o echipa de avocati din Cluj Napoca ce impartasesc aceeasi viziune, pentru care fiecare caz in parte reprezinta o noua provocare de a identifica si de a pune in practica solutii care sa asigure rezultatul dorit de client, pentru care performanta nu accepta compromisuri.

Ne straduim permanent sa oferim clientilor nostri, persoane fizice si juridice, romane si straine, servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica la standarde profesionale inalte. Ne-am dezvoltat treptat aria de expertiza in care actionam si ne-am format o retea de colaboratori atat in Romania cat si in strainatate, pentru a raspunde cu promptitudine oricarei solicitari venite din partea clientului.

Activitatea profesionala  este sustinuta de un suport logistic adecvat care asigura eficienta si operativitatea serviciilor prestate.

Suntem astfel partenerul de care orice persoana are nevoie in domeniul juridic si facem totul pentru protejarea cat mai eficienta a drepturilor si intereselor acestora.

Premise

Tot timpul am privit avocatura ca pe o arta, considerand in fapt ca este o alta expresie a creativitatii umane in care avocatul, alaturi de ceilalti participanti, isi pun in valoare cunostintele si abilitatile personale pentru a desavarsi o opera – juridica.

Arta este nepieritoare. De aceea avem convingerea ca si in ziua de astazi avocatura se poate face cu pasiune, cu responsabilitate, cu respect, atat fata de client cat si fata de actul de justitie.

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne telefonic sau prin email

Adresa locatie

400119 - Cluj-Napoca, Romania, Str. Pitesti nr. 18 etaj 3, judetul Cluj